Wat mag u van ons verwachten?

Wat mag u van ons verwachten als patiënt?

Wat brengt u mee bij het eerste consult?

  • Het kinesitherapievoorschrift verstrekt door uw arts
  • kleefvignet van uw ziekenfonds
  • eventuele radiologische verslagen en/of toegangscodes om uw medische beeldvorming online te bekijken.

In Covid-tijden wordt uiteraard verwacht dat u ten allen tijde een mondmasker draagt en dat u uw handen ontsmet bij het betreden en verlaten van de praktijkruimte.

Tijdens een eerste consultatie proberen wij aan de hand van een vraaggesprek en valabel functieonderzoek, indien aangewezen, uw probleem verder te analyseren om nadien uw functioneren te kunnen optimaliseren. Hiervoor stippelen we uw revalidatieplan uit.

Wij kunnen ook de oorzaak van uw rugpijn of andere klachten verder in kaart brengen en/of specifiëren, uiteraard mede op basis van de informatie verstrekt door uw huisarts of geneesheer specialist.

Met het oog op een gunstig behandelproces, wensen wij steeds in contact te staan met uw vaste huisarts om een optimale doorstroming van informatie en overleg te kunnen verzekeren.

Indien u uw behandeling laat voorschrijven door uw arts, is er een aanzienlijke terugbetaling voorzien door het ziekenfonds. Voor specifieke details hieromtrent kan u uw ziekenfonds raadplegen.

Huisbezoeken zijn mogelijk in De Haan centrum, Vlissegem, Klemskerke en Vosseslag ; enkel op aanvraag en indien echt noodzakelijk.

Betalen kan via overschrijving of met de bankkaart.